BIO

De Belgische moderne-pop art kunstenares (Venezuela, 3 november 1981) kwam in 2000 naar België om verder te studeren. Ze begon zonder officiële kunstopleiding als therapie te schilderen.

In haar beelden en schilderijen herkennen we haar roots. Vlakken en lijnen vormen figuren in rijke, levendige en opwindende tinten. Haar vaak kleurrijke werken stralen vooral optimisme, liefde, hoop en warmte uit; elementen die men zowel tijdens haar genezingsproces als in haar persoonlijkheid kan terugvinden.

Met hun altijd positieve uitstraling bereiken haar werken een breed publiek. Zo werkte ze in opdracht voor Rolls-Royce en mag ze o.a. voormalig First Lady Michelle Obama tot haar klanten rekenen. Samen met haar man Peter Schoonjans als creatief directeur leidt ze Galerie Serrano Schoonjans in Sint-Martens-Latem. Ze geeft er ook workshops aan mensen van alle leeftijd die ontspannend creatief willen bezig zijn.

Om het in haar eigen woorden te zeggen: “Mijn uiteindelijk doel is een gevoel van positivisme en hoop overbrengen. Als ik met mijn werk een glimlach op iemands gezicht kan toveren ben ik geslaagd in mijn opzet.”